Hei, og velkommen til bloggen min!

Jeg heter Lise, er 50 år og bosatt i Bærum. Jeg er mamma til Stine (31) og bestemor til Billy på 16 måneder.

Siden 2005 har jeg vært sosial entreprenør og drevet min egen virksomhet REHABpiloten som utvikler og leverer kurs, foredrag og annet til brukere og fagfolk rus og psykisk helse. Jeg har utdannelse innen journalistikk, film- og tv produksjon, samt entreprenørskap.

Det er allikevel mine erfaringer gjennom over tjue år som rusavhengig, og veien ut av det, jeg trekker størst veksler på i mitt daglige virke. Jeg jobber i dag som konsulent og uavhengig brukerstemme på rusfeltet, og har mange spennende prosjekter under utvikling som du kan lese om på http://www.rehabpiloten.no utover vinteren.

Politikk og samfunnsspørsmål har alltid interessert meg og jeg debatterer og skriver gjerne om temaer som opptar meg. Jeg har mange interesser men liker aller best å bruke fritiden på friluftsliv og utendørsaktiviteter – veldig gjerne sammen med Billy!

Jeg elsker de små tingene i hverdagen like mye som de store eventyrene – og lever livet deretter.

På bloggen vil jeg formidle refleksjoner og opplevelser fra innsiden og utsiden av feltet rus og psykisk helse og politikken rundt, og fra mitt liv som grûnder og samfunnsengasjert skribent.

Vennlig hilsen

Lise Aasmundstad